Камарата на представителите избра представител Майк Джонсън да служи като говорител

...
Камарата на представителите избра представител Майк Джонсън да служи като говорител
Коментари Харесай

Майк Джонсън избра за председател на Камарата на представителите три седмици след историческото сваляне на Кевин Маккарти

Камарата на представителите избра представител Майк Джонсън да служи като представител в сряда след историческото премахване на представителя Кевин Маккарти от ролята преди повече от три седмици.

Джонсън, R-La., беше определен за представител на Камарата по време на цялостно гласоподаване в залата в сряда следобяд. Преброяването на гласовете беше 220 против 209. 

Джонсън се нуждаеше от 215 гласа, с цел да си обезпечи чукчето на представителя в сряда. Обикновено прагът е 217, само че заради актуалните отсъствия прагът падна до 215.

Републиканците в Камарата на представителите избраха Джонсън за своя четвърти номиниран оратор късно във вторник, откакто последните им трима номинирани да управляват камарата отпаднаха конкуренцията.

Номинираният за ръководител на Камарата на представителите Майк Джонсън приказва до сътрудниците си, откакто беше номиниран за ръководител на Камарата, в офис постройката на Longworth House в Капитолия на Съединени американски щати във вторник, 24 октомври...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР